WPSinterieurs

WPSinterieurs is een Aannemer gelegen aan Parallelweg 5 in Didam.

Meer informatie over WPSinterieurs in Didam

WPS Interieurs is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van maatwerk interieurs. Ze werken zowel voor particuliere woningen als voor winkels en kantoren. Het bedrijf wordt geleid door Wessel Schoonderwaldt, die met veel vakmanschap en oog voor detail interieurs creëert die recht doen aan de specifieke ruimte. Op de Facebookpagina van WPS Interieurs zijn verschillende voorbeelden te zien van het werk dat ze hebben gedaan, zoals een op maat gemaakte roomdivider met geïntegreerde zitbank en een moderne zwarte trapleuning. Als je geïnteresseerd bent in een mooi maatwerk interieur, kun je contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Het bedrijf is gevestigd in Beek (Gelderland).

Wil je weten wat WPSinterieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WPSinterieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WPSinterieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WPSinterieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar WPSinterieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WPSinterieurs

Bezoekers bekeken ook