Volleybalvereniging Victoria

Volleybalvereniging Victoria is een Sportclub gelegen aan Lupinestraat 11 in Didam.

Meer informatie over Volleybalvereniging Victoria in Didam

Volleybalvereniging Victoria is een gezellige vereniging in Didam met meer dan 125 actieve leden. Op hun Facebookpagina 'Volleybalvereniging Victoria Didam' kun je meer informatie vinden en in sporthal de Muizenberg kun je de teams aanmoedigen. Als je graag kennis wilt maken met volleybal of de vereniging, kun je naar de trainingsavond komen om zelf mee te trainen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via voorzitter@volleybalvereniging-victoria.nl. De contactgegevens en het aanmeldformulier zijn te vinden op hun website onder 'Contact'.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Victoria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Victoria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Victoria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Victoria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Volleybalvereniging Victoria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Victoria

Bezoekers bekeken ook