Vollenbroek Betonbouw

Vollenbroek Betonbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Koningsweg 11 in Didam.

Meer informatie over Vollenbroek Betonbouw in Didam

Vollenbroek Betonbouw is een middelgroot betonbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het "in het werk" storten van funderingen, kelders, systeemvloeren en wanden. Het bedrijf kan een totaalpakket aanbieden voor het gehele betonproject. Ronald en Robin Vollenbroek leiden het bedrijf en hebben direct contact met de klant vanaf de offerte tot aan de oplevering. Het bedrijf werkt met vaste werknemers die al jarenlange ervaring hebben en sturen ook ingeleend personeel aan. Vollenbroek Betonbouw beschikt over een uitgebreid materieelpakket en investeert om projecten sneller en efficiënter te laten verlopen. Ze hebben geen verplichtingen richting andere partijen behalve de opdrachtgever. Het bedrijf bedient zowel grote aannemers uit de regio Oost-Nederland als klanten buiten deze regio. Sinds 2019 werken ze ook samen met een partner uit het Noorden voor projecten in en rond Groningen. Het bedrijf biedt kwaliteit, snelheid en flexibiliteit tegen een geringe investering en staat klaar om betonwerk uit te besteden of om projecten te versnellen en te verbeteren.

Wil je weten wat Vollenbroek Betonbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vollenbroek Betonbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vollenbroek Betonbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vollenbroek Betonbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Vollenbroek Betonbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vollenbroek Betonbouw

Bezoekers bekeken ook