Vogelaar Solutions

Vogelaar Solutions is een Softwarebedrijf gelegen aan Hooiberg 17 in Didam.

Meer informatie over Vogelaar Solutions in Didam

Kubernetes is een geweldig platform voor containerorkestratie en biedt de mogelijkheid om cron-jobs te configureren. Helaas is er standaard niet veel monitoring beschikbaar voor deze cron-jobs. Daarom heb ik een Kubernetes job monitor dashboard gemaakt waarmee je gemakkelijk kunt zien welke jobs worden uitgevoerd en wat hun laatste status is. Ook wordt de Kubernetes job monitor genoemd in de officiële Kubernetes-documentatie. Daarnaast heb ik ook een StackStorm job monitor dashboard gemaakt. StackStorm is een automatiseringstool met workflows en acties. Het is handig om een dashboard te hebben waarop je de laatste status van de uitgevoerde acties kunt zien en kunt zien welke acties op dit moment worden uitgevoerd. Met behulp van de Jenkins Docker Pipeline-plugin is het gemakkelijk om Docker-images te bouwen en te pushen. Echter, Amazon ECR gebruikt tokens die slechts 12 uur geldig zijn. Daarom zal het wachtwoord dat je opgeeft bij het aanmaken van de credentials slechts voor een korte periode werken. Ik heb een script gemaakt waarmee je dit probleem kunt oplossen. Ook is het mogelijk om Jenkins-jobs die gebruik maken van de git-plugin te triggeren met curl of een webhook. Dit kan worden gedaan door de optie "Poll SCM" in te schakelen. Het is niet nodig om een timer in te stellen, de jobs worden alleen uitgevoerd als er daadwerkelijk een wijziging in de source code is. Een voorbeeld van een curl-commando om alle jobs te triggeren die de repository URL "ssh://git@bitbucket.mycompany.example/demo/my-api.git" hebben geconfigureerd en "Poll SCM" ingeschakeld hebben.

Wil je weten wat Vogelaar Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vogelaar Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vogelaar Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vogelaar Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Vogelaar Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vogelaar Solutions

Bezoekers bekeken ook