Voetverzorging-Online

Voetverzorging-Online is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan De Peppel 47 in Didam.

Meer informatie over Voetverzorging-Online in Didam

Bij Voetverzorging-Online kun je de beste producten vinden om je voeten te verzorgen. Er is gratis verzending vanaf €75,00. De verzendkosten voor bestellingen tot €30,00 zijn €6,95, tot €50,00 zijn de kosten €4,50 en tot €75,00 zijn de kosten €3,00. Er zijn verschillende uitgelichte voetproducten, zoals HFL Solution Spray, FunghiClear Anti-schimmel Spray en Dadi' Oil: Ultieme Nagelolie. Er zijn ook verzorgende crèmes beschikbaar voor droge voeten, verdeeld in drie groepen: normale tot droge voeten, extreem droge voeten en voeten met kloven. Deze crèmes kunnen helpen bij het verlichten van symptomen zoals schilfering, kloven en extreme droogte. De producten van Voetverzorging-Online zijn vrij van medicamenten, hormonen en antibiotica en geschikt voor alle huidtypes, inclusief mensen met diabetes, zwangere vrouwen en kinderen. Je kunt gemakkelijk betalen via iDEAL en binnenkort ook via PayPal. Bij het bestellen ontvang je een Track & Trace Code om je bestelling te volgen. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de ervaren medisch pedicure van Voetverzorging-Online via telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat Voetverzorging-Online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetverzorging-Online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetverzorging-Online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetverzorging-Online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Voetverzorging-Online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetverzorging-Online

Bezoekers bekeken ook