Villa Didam

Villa Didam is een gelegen aan Haaghweg 9 in Didam.

Meer informatie over Villa Didam in Didam

In het mooie Didam, dicht bij de Duitse grens, staat een prachtige vrijstaande villa te koop of te huur. De villa is omgeven door een grote tuin en biedt alle luxe die je maar kunt wensen, zoals een jacuzzi, privézwembad en een fijn terras. Ideaal voor een luxe vakantie met 2 gezinnen. Didam is gelegen aan een rustige weg op enkele minuten van het centrum. In de directe omgeving is een indrukwekkend bosgebied dat veel bezocht wordt door fietsers, wandelaars en paardrijders. De woning heeft meerdere badkamers, 2 goed ingerichte keukens, relaxruimtes, een binnen- en buitenbar, een gigantische tuin met terrassen, een verwarmd buitenzwembad en een jacuzzi. Deze prachtige woning is compleet gerenoveerd en is enkel te boeken voor mensen van 25 jaar en ouder. Als je geïnteresseerd bent, kun je je gegevens invullen om een bezichtiging te plannen.

Wil je weten wat Villa Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Villa Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Didam

Bezoekers bekeken ook