Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek"

Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek" is een Vereniging of organisatie gelegen aan De Beuk 22 in Didam.

Meer informatie over Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek" in Didam

V.A.S. "De IJsselstreek" is een vereniging voor aangepast sporten die programma's aanbiedt voor mensen die niet meer alles kunnen. Ze bieden deze programma's aan in de regio's Oude IJsselstreek, Montferland en de Liemers. Op hun website kun je meer informatie vinden over de vereniging en de activiteiten waaraan je kunt deelnemen. De vereniging verwerkt gegevens van leden, kaderleden en vrijwilligers in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Gegevens van websitebezoekers worden niet geregistreerd of bewaard, behalve het IP-adres voor statistische analyse. V.A.S. "De IJsselstreek" is aangesloten bij Gehandicaptensport Nederland.

Wil je weten wat Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Vereniging voor Aangepast Sporten "De IJsselstreek" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vereniging voor Aangepast Sporten “De IJsselstreek”

Bezoekers bekeken ook