van de Kaasboer

van de Kaasboer is een Kaaswinkel gelegen aan Wilhelminastraat 31-C in Didam.

Meer informatie over van de Kaasboer in Didam

Van de Kaasboer is een kaaswinkel in Didam die al sinds 1982 bestaat. Ze staan bekend om hun goede kwaliteit kazen tegen eerlijke prijzen. Ze hebben een breed assortiment, waaronder Noord-Hollandse kazen, boerenkazen, 35+ kazen en geitenkazen. In de winkel kun je ook terecht voor buitenlandse kazen, worstjes, noten, tapenades, wijnen en kaascadeaus. Je kunt zowel in de winkel als online kaas kopen. Bij online bestellingen is het belangrijk om te weten welke smaken je lekker vindt, maar de klantenservice kan je hierbij helpen. Het is mogelijk om kaas naar het buitenland te verzenden, mits deze vacuüm verpakt is. Ook kun je kaas meenemen naar het buitenland, maar er moet wel een vergunning worden aangevraagd als dit voor commerciële doeleinden is. De kazen bij Van de Kaasboer zijn van hogere kwaliteit dan die in supermarkten, en je kunt ze zowel in de winkel als online kopen. De winkel is overgenomen door Sacha Visser en staat bekend om haar vriendelijke en behulpzame personeel. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en service van de winkel. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website van Van de Kaasboer.

Wil je weten wat van de Kaasboer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van de Kaasboer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van de Kaasboer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van de Kaasboer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar van de Kaasboer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van de Kaasboer

Bezoekers bekeken ook