Twins Clinic

Twins Clinic is een Schoonheidssalon gelegen aan Lieve Vrouweplein 5 in Didam.

Meer informatie over Twins Clinic in Didam

Twins Clinic is een huidverbetering en huidverzorgingspraktijk in Didam. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals huidverbetering, huidverzorging, visagie, henna brows en wimperlifting. Het team bestaat uit 2 gediplomeerde huidspecialisten en de praktijkruimte is voorzien van de nieuwste producten op het gebied van huidverbetering. Twins Clinic is ook ANBOS geregistreerd, wat betekent dat bepaalde behandelingen vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06 - 44 23 75 88 of e-mailadres info@twinsclinic.nl. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Twins Clinic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twins Clinic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twins Clinic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twins Clinic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Twins Clinic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twins Clinic

Bezoekers bekeken ook