TVD tennisvereniging Didam

TVD tennisvereniging Didam is een Tennisvereniging gelegen aan Luijnhorststraat 8 in Didam.

Meer informatie over TVD tennisvereniging Didam in Didam

Er is LED-verlichting aangelegd bij Dark Licht, ter ere van het jubileum van TVDidam dat 50 jaar bestaat. Daarnaast was er een geslaagde spellenmiddag en is DDO 2023 succesvol afgerond. Het damesteam van Padel is kampioen geworden en er is ook aandacht voor Pickleball. Verder zijn er innovatieve sportfaciliteiten geopend en zijn er nieuwe regels voor introducés op de padelbanen. Op de website is meer informatie te vinden over padel. Open Club De Nevelhorst is een initiatief van verschillende sportverenigingen en het is mogelijk om je aan te melden om te gaan tennissen.

Wil je weten wat TVD tennisvereniging Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TVD tennisvereniging Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TVD tennisvereniging Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TVD tennisvereniging Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar TVD tennisvereniging Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TVD tennisvereniging Didam

Bezoekers bekeken ook