Tuinderij Gesthuizen

Tuinderij Gesthuizen is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan De Hogenend 85 in Didam.

Meer informatie over Tuinderij Gesthuizen in Didam

Welkom bij Tuinderij Gesthuizen! Ria en Jan zijn elke dag druk bezig met het oogsten van verse groenten en verkopen deze in hun winkel. Daarnaast bieden ze ook streekproducten, perkplanten, zuivel en cadeau/fruitschalen aan. De tuinderij is gevestigd op De Hogenend 85 in Didam. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:00. Op zaterdag zijn ze open van 9:00 tot 16:00 en op woensdag en zondag gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0316-221821 of e-mailadres info@tuinderijgesthuizen.nl.

Wil je weten wat Tuinderij Gesthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tuinderij Gesthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tuinderij Gesthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuinderij Gesthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Tuinderij Gesthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tuinderij Gesthuizen

Bezoekers bekeken ook