Telehits Telemarketing

Telehits Telemarketing is een Telemarketingservice gelegen aan Zandweg 9 in Didam.

Meer informatie over Telehits Telemarketing in Didam

Telehits Telemarketing is een professioneel bedrijf dat nieuwe kansen creëert voor uw bedrijf. Ze weten hoe ze in gesprek moeten komen met de juiste mensen en een vriendelijke en zakelijke indruk moeten achterlaten. Telehits is een flexibele en dynamische onderneming met ervaring in B2B Telemarketing. Ze benaderen uw klanten op een professionele en correcte manier en wekken interesse voor uw product of dienst. Ze maken gerichte afspraken voor uw accountmanagers en verzorgen de follow-up van mailings en klanttevredenheidsonderzoeken. Telehits is gespecialiseerd in de B2B markt en werkt samen met verschillende soorten bedrijven. Ze kunnen afspraken maken voor uw accountmanagers en adviseurs, relatiebestanden screenen en optimaliseren, follow-up verzorgen van mailings, klanttevredenheidsonderzoeken houden en leads genereren. Telehits werkt op maat en past zich aan aan uw specifieke wensen. Ze hebben een gestructureerde werkwijze waarin ze uw wensen en doelstellingen inventariseren en een plan van aanpak opstellen. Er wordt een belscript opgesteld en er wordt regelmatig contact onderhouden en gerapporteerd over de resultaten. Na afloop van het project volgt een eindrapportage en evaluatie. Telehits is flexibel en denkt graag met u mee om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Wil je weten wat Telehits Telemarketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Telehits Telemarketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Telehits Telemarketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Telehits Telemarketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Telehits Telemarketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Telehits Telemarketing

Bezoekers bekeken ook