Technisch Buro "Riad" B.V.

Technisch Buro "Riad" B.V. is een Winkel voor metaalbewerking gelegen aan Pittelderstraat 5 in Didam.

Meer informatie over Technisch Buro "Riad" B.V. in Didam

Riad Metaal is een specialist in metaalbewerking gevestigd in Didam. Ze leveren stalen frames voor meubels aan de meubelindustrie, zoals banken, stoelen en tafels. Wat hen onderscheidt van andere metaalbewerkers is dat ze maatwerk leveren voor elk soort meubel in verschillende maten. Ze hebben langdurige relaties opgebouwd met vaste klanten, voornamelijk meubelfabrieken die jaarlijks nieuwe meubelmodellen presenteren op beurzen. Als u graag met hen wilt samenwerken, kunt u contact met hen opnemen om een afspraak te maken en te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen. Ze zorgen ervoor dat u tevreden bent en nodigen u uit om vervolgorders te plaatsen als u dat bent. Hun adres is Pittelderstraat 4-5, 6942 GJ Didam en u kunt hen bereiken via telefoonnummer 0316 - 22 35 73 of e-mailadres info@riadmetaal.nl. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur en gesloten op zaterdag en zondag.

Wil je weten wat Technisch Buro "Riad" B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Technisch Buro "Riad" B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Technisch Buro "Riad" B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Technisch Buro "Riad" B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Technisch Buro "Riad" B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Technisch Buro “Riad” B.V.

Bezoekers bekeken ook