t Olde Gre-j

t Olde Gre-j is een Tweedehandswinkel gelegen aan Endepoelstraat 20f in Didam.

Meer informatie over t Olde Gre-j in Didam

Er zijn verschillende vintage kerstballen te koop, waaronder een set van 6 verschillende, een set van stille nacht en trein kerstballen, en een set van vier gedeukte kerstballen. Daarnaast zijn er ook papieren kerstklokken verkrijgbaar in een set van 9 stuks. Verder is er een drinkbak met lepelventiel, een set van 33 gehaakte kerstballen, kunstbloemen van calla lelies, een stevige houten krat, een Hema trein uit 1977, een zilveren glitter kerstboomhanger met ster, handklemmen in de vorm van kerstmannen, een set van kersthangers in de vorm van denneappels en appels, een vintage groene kerstbel, een kerststal met vaste beelden, een set van 7 zilveren vintage kerstballen, kunststof kerstmuziek engelen, een vintage gouden, zilveren en witte kerstbel, vintage kerstboomhangers in de vorm van kerstmannen, een set van vier vintage kerstballen, een vintage eikel kerstboomhanger in verschillende kleuren, vijf rode kerstballen met witte strepen, een vintage glazen paddenstoel, en een vintage kerstpop.

Wil je weten wat t Olde Gre-j verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Olde Gre-j of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Olde Gre-j? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Olde Gre-j het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar t Olde Gre-j reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Olde Gre-j

Bezoekers bekeken ook