Gemeente Montferland - Kennisgeving besluit M.E.R.-beoordeling - Hoeveslag nabij nr. 5-7 Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Montferland - Kennisgeving besluit M.E.R.-beoordeling - Hoeveslag nabij nr. 5-7 Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 10 maart 2015 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montferland een Aanmeldingsnotitie MER-beoordeling ontvangen krachtens de Wet milieubeheer voor een veehouderij van de heer G.H. Gasseling voor de locatie Hoeveslag nabij nr. 5-7 (nu genummerd als nr. 9) te Didam. Het voornemen omvat het uitbreiden van een bestaande varkenshouderij. Op 19 augustus 2015 heeft het college van burgemeester en wethouders van Montferland naar aanleiding van deze Aanmeldingsnotitie MER-beoordeling besloten dat ten behoeve van de uitbreiding van de veehouderij aan de Hoeveslag nabij nr. 5-7 (nu genummerd als nr. 9) te Didam geen milieu-effectrapport hoeft te worden gemaakt. Terinzagelegging/nadere informatie Het besluit dat geen milieu-effectrapport hoeft te worden gemaakt kan op afspraak worden ingezien op het gemeentehuis aan de Bergvredestraat 10 in Didam. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via 0316-291618. De inzagetermijn is gedurende zes weken na publicatie. Bezwaar Dit besluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. In de procedure van de aanvraag omgevingsvergunning voor de betreffende activiteit die hierop zal volgen is het voor eenieder (zo ook omwonenden) mogelijk ook zienswijzen in te dienen met betrekking tot dit besluit op de Aanmeldingsnotitie MER-beoordeling.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Natuur- en landschapsbeheer, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2015.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen didam
  2. stcrt-2015-28479

Gerelateerde berichten