Ontwerpbesluit, gemeente Montferland: Wijzigen parkeerregulering rond Meulenvelden te Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit, gemeente Montferland: Wijzigen parkeerregulering rond Meulenvelden te Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouder van de gemeente Montferland is voornemend tot: 1. Het opheffen van de parkeerschijfzone langs de 9 parkeervakken aan de Lockhorststraat te Didam, middels: - Het verwijderen van de verkeersborden E10/E11 en de blauwe markeringen, welke de parkeerschijfzone instellen; - Het (gedeeltelijk) intrekken van verkeersbesluit: Parkeren en verkeer rondom de Markthal te Didam, genomen op 25 mei 2011. 2. Het instellen van een parkeerschijfzone op de parkeerplaats, achter het gezondheidscentrum te Didam, middels: - Het plaatsen van verkeersborden E10 en E11, welke de parkeerschijfzone instellen; - Het aanbrengen van blauwe markeringen langs de vakken (uitgezonderd gereserveerde vakken voor de huisartsen). 3. Het instellen van zeer kort parkeren (max. 15 minuten) op de 4 parkeerplaatsen voor het gezondheidscentrum te Didam, middels: - Het plaatsen van verkeersborden met tekst: Halen en brengen, Gezondheidscentrum, Maximaal 15 minuten. Eén en ander is overeenkomstig met de afbeelding in de bijlage.

 

Onderwerp: Verkeer | Weg, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen didam
  2. stcrt-2013-27851

Gerelateerde berichten