Verkeersbesluit, gemeente Montferland: Afsluiting Kerkwijkweg t.h.v. de spoorwegovergang te Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit, gemeente Montferland: Afsluiting Kerkwijkweg t.h.v. de spoorwegovergang te Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouder van de gemeente Montferland besluit tot: Conform artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer is er overleg geweest met de politie. Aanvullend daarop heeft overleg plaats gevonden met brandweer, ambulance, Cumela Nederland, Prorail en gemeente Zevenaar. 1. De afsluiting van is kracht vanaf het moment dat de Bredeschool Zuid in gebruik wordt genomen en duurt totdat de openstelling van de tunnel een feit is; 2. Fietsers en voetgangers, met uitzondering van de twee weken tijdens de buitendienststelling, gebruik kunnen blijven maken van de spoorwegovergang 3. Landbouwverkeer wordt omgeleid via 't Slag, De Braak en Hazenpad (gemeente Zevenaar). Het college besluit tevens tot: Het opheffen van de tonnagebeperking op Kerkwijkweg, Haaghweg en Ravenstraat, middels: 4. Het intrekken van het verkeersbesluit, genomen op 26 september 2006; 5. Het verwijderen van de verkeersborden C21, welke de tonnagebeperking van 10 ton instellen, op de locaties: rotonde Kerkwijkweg; kruispunt Dijksestraat-Pittelderstraat; kruispunt Haaghweg-Fluunsepad en kruispunt Ravenstraat-Melderstraat. Alle genoemde verkeersborden zijn conform bijlage 1, van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. Eén en ander is overeenkomstig met de afbeelding in de bijlage.

 

Onderwerp: Verkeer | Weg, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen didam
  2. stcrt-2013-20510

Gerelateerde berichten