Ontwerp bestemmingsplan 'Didam, skatebaan kruising Vincwijcweg - Doetinchemseweg', Montferland

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp bestemmingsplan 'Didam, skatebaan kruising Vincwijcweg - Doetinchemseweg', Montferland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan 'Didam, skatebaan kruising Vincwijcweg - Doetinchemseweg' met ingang van 18 oktober 2012, gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1, voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1955.bplgddmalgskatebn-on01 te raadplegen is. Het bestemmingplan beoogt de aanleg van een skatebaan gelegen in de groenstrook bij de kruising Vincwijcweg - Doetinchemseweg in Didam mogelijk te maken. Tevens wordt met voorliggend bestemmingsplan de plaatsing van een zendmast, waarvoor reeds een omgevingsvergunning is verleend, juridisch-planologisch vastgelegd. Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan het ontwerpplan desgevraagd eveneens buiten de werkuren worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0316-291651. Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland , Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. U kunt daarvoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0316-291651. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2012.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 6-6-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen didam
  2. stcrt-2012-21159

Gerelateerde berichten