Sportschool Back2Basic-Didam

Sportschool Back2Basic-Didam is een Sportschool gelegen aan Parallelweg 27 in Didam.

Meer informatie over Sportschool Back2Basic-Didam in Didam

Sportschool Back2Basic is een sportschool die het hele jaar geopend is en zich richt op verschillende groepen mensen. De benedenverdieping is voor mensen die lekker willen bewegen, fitnessen en afvallen, terwijl de bovenverdieping is ingericht voor mensen die zwaarder willen trainen. Bij Back2Basic speelt het sociale aspect een grote rol en inspanning en ontspanning gaan hand in hand. Persoonlijke begeleiding is mogelijk op afspraak. De sportschool biedt betaalbare prijzen, flexibele lidmaatschappen en is geopend tijdens feestdagen, behalve op nieuwjaarsdag. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. De contactgegevens van de sportschool zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Sportschool Back2Basic-Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool Back2Basic-Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool Back2Basic-Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Back2Basic-Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Sportschool Back2Basic-Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool Back2Basic-Didam

Bezoekers bekeken ook