SnaarDrum

SnaarDrum is een Muziekwinkel gelegen aan Tatelaarweg 26 in Didam.

Meer informatie over SnaarDrum in Didam

Jos Wissink is in januari 2008 begonnen met het bemiddelen bij de aanschaf van instrumenten, gespecialiseerd in slagwerk en gitaar. Hij heeft veel ervaring en heeft al veel gitaren gekocht voor zichzelf en zijn leerlingen. De winkels in de omgeving verkopen vaak instrumenten met de hoogste winstmarge, maar dit zijn niet altijd de beste kwaliteit instrumenten. Jos biedt daarom eerlijk en vakkundig advies aan. Alles kan tegen scherpe prijzen besteld worden of Jos gaat mee naar de winkel om te bemiddelen, wat uniek is in deze regio. Jos staat voor goede service, eerlijk advies, goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle leveringen en professionele afstelling van de instrumenten. Hij biedt ook muziekonderwijs aan. Voor aflevering worden de producten grondig gecontroleerd en kunnen zelfs bij de klant worden opgebouwd of geïnstalleerd. Voor een afspraak kan er gebeld worden naar Snaardrum op het nummer 0316-341606 of gemaild worden naar jos@snaardrum.nl.

Wil je weten wat SnaarDrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SnaarDrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SnaarDrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SnaarDrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar SnaarDrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SnaarDrum

Bezoekers bekeken ook