Slagerij Pascal Gerritsen B.V.

Slagerij Pascal Gerritsen B.V. is een Slagerij gelegen aan Onder de Toren 2 in Didam.

Meer informatie over Slagerij Pascal Gerritsen B.V. in Didam

Wij verkopen vlees van Blonde d'Aquitaine runderen en varkensvlees van Nederlandse wroetvarkens. Onze verse worst, gemaakt volgens ambachtelijk recept, trekt mensen uit heel Nederland naar Didam. Daarnaast braden, drogen, koken en roken we 90% van ons assortiment vleeswaren in onze eigen slagerij. Voor degenen die geen zin hebben om te koken, bieden we verse stamppotten en soepen aan. En als u gezellig wilt tafelen met familie of vrienden, hebben we alles voor een geslaagde barbecue, fondue of gourmetavond. Ons vlees is van de allerbeste kwaliteit en wordt gewaardeerd door klanten uit de hele regio en zelfs uit heel Nederland. We hebben ook heerlijke recepten om ons vlees op de beste manier te bereiden. U kunt ons vinden op het adres Onder de Toren 2 in Didam.

Wil je weten wat Slagerij Pascal Gerritsen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Pascal Gerritsen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Pascal Gerritsen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Pascal Gerritsen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Slagerij Pascal Gerritsen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Pascal Gerritsen B.V.

Bezoekers bekeken ook