Scheerder

Scheerder is een Kapper gelegen aan Kerkstraat 5 in Didam.

Meer informatie over Scheerder in Didam

Bij kapsalon Scheerder geloven ze dat iedereen een individuele behandeling verdient, omdat iedere man en vrouw anders is. Ze willen bijdragen aan het zelfvertrouwen van hun klanten door te zorgen voor mooi haar. Ze begrijpen dat de beleving van mooi haar voor iedereen verschillend is en adviseren daarom graag in wat dit voor elke klant inhoudt. Door samen naar de wensen en (on)mogelijkheden te kijken, komen ze tot een passend resultaat. De behandelingen worden met zorg en aandacht uitgevoerd, met als extraatje een ontspannende wasmassage met zorgvuldig afgestemde producten. In een prettige omgeving met een lekker kopje koffie of thee kunnen klanten de behandeling gerust aan de professionele handen van kapsalon Scheerder overlaten. Voor een persoonlijke kennismaking, advies of behandeling op maat zijn klanten van harte welkom, maar het is wel belangrijk om een afspraak te maken. Klanten kunnen telefonisch contact opnemen met de salon om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Scheerder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scheerder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scheerder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scheerder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Scheerder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scheerder

Bezoekers bekeken ook