S.v. Loil

S.v. Loil is een Voetbalclub gelegen aan Wehlseweg 42 in Didam.

Meer informatie over S.v. Loil in Didam

De s.v. Loil kondigt aan dat er een algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op maandag 20 november om 20.00 uur in de kantine. Daarnaast wordt er een voetbalfestijn georganiseerd bij s.v. Loil, met op vrijdag 25 en zondag 27 augustus de Veltins Pokal. Het afgelopen seizoen speelden ze hun laatste wedstrijd en zullen ze volgend seizoen een klasse lager spelen. Het vrouwenteam heeft nieuwe tenues gekregen van sponsor Stage.nu. Verder staat er informatie over het programma van Heren 1 en Vrouwen 1, en worden geïnteresseerden uitgenodigd om lid te worden van SV Loil.

Wil je weten wat S.v. Loil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S.v. Loil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S.v. Loil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.v. Loil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar S.v. Loil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S.v. Loil

Bezoekers bekeken ook