Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV

Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV is een Stofferingszaak gelegen aan Kerkstraat 32A in Didam.

Meer informatie over Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV in Didam

Ronald van Maanen Meubelstoffeerders is een betrouwbare en kwalitatieve keuze als het gaat om het stofferen en herstofferen van meubels. Ze hebben ervaring met zowel klassieke als moderne zitmeubels en bieden een breed scala aan bekende merken meubelstoffen. Er is momenteel een tijdelijke korting van 15% op alle stof- en leer prijzen. Het opnieuw stofferen van meubels wordt steeds meer gewaardeerd vanwege de aandacht voor het milieu, duurzaamheid en ambachtelijk vakmanschap. Het biedt niet alleen een milieuvriendelijke optie, maar ook prijsvoordeel vergeleken met de aanschaf van nieuwe meubels. Ronald van Maanen & Marco van Wessel verzorgen ook renovaties van diverse soorten zitmeubels, boot- en caravanbekleding en loungebankkussens. Ze bieden altijd een 3-jarige CBM-garantie en hebben aanbiedingen beschikbaar. Ze zijn erkend als 5-sterren specialist en verzorgen stoffeeropdrachten door het hele land. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een bezoek brengen aan de showroom in Didam.

Wil je weten wat Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ronald van Maanen Meubelstoffeerders BV

Bezoekers bekeken ook