Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders

Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders is een Meubelmakerij gelegen aan Kerkstraat 32A in Didam.

Meer informatie over Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders in Didam

Marco van Wessel heeft al 28 jaar ervaring in het stoffeerwerk en is in augustus 2014 begonnen met zijn eigen bedrijf, Meubelstoffeerderij Didam. Op 16-jarige leeftijd begon hij als onervaren kracht bij Meubelfabriek Van Maanen, waar hij voornamelijk bezig was met voorbereidend werk voor de stoffeerders. Hij leerde het vak van meubelstoffeerder bij Gerelli Jansen in Didam en behaalde twee diploma's in vier jaar tijd. Vervolgens deed hij nog twee jaar ervaring op bij Raanhuis voordat hij bij Ronald van Maanen Meubelstoffeerders in Duiven ging werken. Hier kreeg hij steeds meer verantwoordelijkheden en leerde hij op eigen benen te staan. In de zomer van 2014 startte hij zijn eigen meubelstoffeerderij. Het bedrijf is in november 2021 verhuisd naar Kerkstraat 32a in Didam. Marco van Wessel stoffeert banken, stoelen, loungebanken en fauteuils op professionele wijze. Het bedrijf verzorgt stoffeeropdrachten door het hele land.

Wil je weten wat Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ronald Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders

Bezoekers bekeken ook