Rijschool Gerard Derksen

Rijschool Gerard Derksen is een Rijschool gelegen aan Geulecampweg 6 in Didam.

Meer informatie over Rijschool Gerard Derksen in Didam

Rijschool Gerard Derksen is een ervaren rijschool in Didam en omgeving, met meer dan 35 jaar ervaring. Ze bieden rijlessen aan voor zowel rijbewijs B als rijbewijs BE. De rijlessen duren 1 uur, maar er zijn ook andere mogelijkheden in overleg. De lessen worden gegeven in een moderne auto. Daarnaast verzorgen ze ook theorielessen, waarbij kandidaten uitleg krijgen over de stof en op een iPad kunnen oefenen voor het examen. Je kunt je inschrijven via het online inschrijfformulier en bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Wil je weten wat Rijschool Gerard Derksen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Gerard Derksen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Gerard Derksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Gerard Derksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Rijschool Gerard Derksen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Gerard Derksen

Bezoekers bekeken ook