Rijschool Ben Bridel

Rijschool Ben Bridel is een Rijschool gelegen aan Rozenstraat 67 in Didam.

Meer informatie over Rijschool Ben Bridel in Didam

Rijschool Ben Bridel is een rijschool gevestigd in Didam die autorijlessen geeft in de omgeving van Doetinchem en Arnhem. Sinds 1 november 2011 is het mogelijk om al vanaf 16,5 jaar rijles te krijgen bij deze rijschool. Ook bieden ze spoedcursussen aan, maar hiervoor moet je eerst de theorie halen. Het reserveren van het theorie-examen kan zelf gedaan worden op de website van het CBR. De duur van de spoedcursus wordt bepaald na een intest van twee uur, waarbij een indicatie wordt gegeven van het aantal lessen dat gevolgd moet worden.

Wil je weten wat Rijschool Ben Bridel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Ben Bridel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Ben Bridel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Ben Bridel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Rijschool Ben Bridel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Ben Bridel

Bezoekers bekeken ook