R.K.V.V. Sprinkhanen

R.K.V.V. Sprinkhanen is een Voetbalclub gelegen aan De Meikamer, Smallestraat 49 in Didam.

Meer informatie over R.K.V.V. Sprinkhanen in Didam

Vanavond zijn alle trainingen afgelast. Op zaterdag hebben de meiden van MO17-2 en MO20-1 een work-out gehad bij Aerofit. Sprinkhanen speelde thuis tegen sc. Doesburg en won met 2-1 dankzij twee doelpunten van Daimy Fielt. Er waren twee nieuwe sponsoren voor Sprinkhanen: Van Vuren facilitaire diensten en EMS Afbouw bv. Sprinkhanen verloor uit bij HC'03 met 3-1. Op 15 oktober is er een kermisborrel in de kantine met Dennis Versluijs. Sprinkhanen verloor met 0-1 van Rijnland. Er is een Dorpsbalans actie waar geld wordt opgehaald voor het kerkgebouw en het Dorpshuis in Nieuw-Dijk. Sprinkhanen speelde gelijk bij Angerlo vooruit met 2-2. Sprinkhanen 3 heeft nieuwe kleding ontvangen van Conor Duis Techniek en Kummeling Groen en Infra.

Wil je weten wat R.K.V.V. Sprinkhanen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.K.V.V. Sprinkhanen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.K.V.V. Sprinkhanen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.V.V. Sprinkhanen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar R.K.V.V. Sprinkhanen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.K.V.V. Sprinkhanen

Bezoekers bekeken ook