Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Werfhout/Pakopseweg te Didam (gemeente Montferland)

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Werfhout/Pakopseweg te Didam (gemeente Montferland).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een ontheffing verleend voor compensatie herplantplicht op grond van de Wet natuurbescherming ten behoeve van het herplanten op een andere locatie om daarmee te voldoen aan de herplantplicht inzake kap bij de zandwinning Werfhout/Pakopseweg te Didam. Mogelijkheid van inzienHet besluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99.U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2023-003083.BeroepBelanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn beroep instellen tegen het besluit. Vermeld hierbij het zaaknummer 2023-003083. Onderaan het besluit leest u hier meer over.Wilt u meer weten?Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 17-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Didam
  2. prb-2024-1882

Gerelateerde berichten