PKN Didam - Protestantse gemeente Didam

PKN Didam - Protestantse gemeente Didam is een Kerk gelegen aan Protestantse Kerk, Torenstraat 10 in Didam.

Meer informatie over PKN Didam - Protestantse gemeente Didam in Didam

Op zondag 5 november is er een herdenkingsdienst waarbij we onze dierbaren herdenken die ons zijn voorgegaan. Je kunt de naam van een dierbare laten noemen tijdens de dienst door contact op te nemen met mw. Trudi Boelee. Op donderdag 26 oktober zal Wouter Schmidt een muzikale lezing geven over het Requiem van Fauré. Er wordt ook een gemeenteavond georganiseerd op donderdag 2 november waarbij we het Heilig Avondmaal bespreken. Op zondag 8 oktober was er een dankdienst voor ds. Rosemarie v.d. Hucht ter gelegenheid van haar 25-jarig ambtsjubileum. De Raad van Kerken is geschokt over de terreuraanval in Israël en organiseert op woensdag 11 oktober een vredesgebed. Bastiaan Ragas komt met een theatervoorstelling over de Bijbel en er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling op donderdag 9 november in Doetinchem. Er is ook een online platform genaamd Kind en Bijbel waar ouders met kinderen materiaal kunnen vinden om het geloof over te brengen. Onze gemeente heeft vertrouwenspersonen aangesteld en meer informatie is te vinden op de website.

Wil je weten wat PKN Didam - Protestantse gemeente Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PKN Didam - Protestantse gemeente Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PKN Didam - Protestantse gemeente Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PKN Didam - Protestantse gemeente Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar PKN Didam - Protestantse gemeente Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PKN Didam – Protestantse gemeente Didam

Bezoekers bekeken ook