Peters St Janshof

Peters St Janshof is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Kerkstraat 42 in Didam.

Meer informatie over Peters St Janshof in Didam

Onze winkel is nu definitief gesloten omdat wij met pensioen gaan. We willen u bedanken voor uw steun en het vertrouwen dat u in ons heeft gehad. De bestelde apparaten zullen de komende weken nog steeds worden geleverd, dus u kunt onze bestelwagen misschien nog wel eens zien rijden. We hebben altijd ons best gedaan om grote artikelen correct af te leveren en te installeren, en we hebben altijd geprobeerd om dit in goed overleg met u te doen op een tijdstip dat voor u het beste uitkwam. We willen u nogmaals bedanken en we wensen u het beste toe voor de toekomst.

Wil je weten wat Peters St Janshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peters St Janshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peters St Janshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peters St Janshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Peters St Janshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peters St Janshof

Bezoekers bekeken ook