PC-Connected

PC-Connected is een Computerservice gelegen aan Wilhelminastraat 95 in Didam.

Meer informatie over PC-Connected in Didam

PC-Connected is de nummer #1 in computer reparatie in Didam. Ze hebben gecertificeerde specialisten die jouw computerproblemen snel kunnen oplossen. Vaak kunnen ze de reparatie binnen 24 uur uitvoeren en je krijgt ook garantie op de reparatie. Je kunt een afspraak maken via het reparatie formulier en de kosten worden besproken voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Als je voor 11:00 uur belt, kunnen ze vaak dezelfde dag nog langskomen. Ze bieden ook computerhulp op afstand en zorgen ervoor dat je computer weer veilig en snel werkt. PC-Connected verzorgt ook laptop reparatie en pc hulp.

Wil je weten wat PC-Connected verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC-Connected of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC-Connected? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC-Connected het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar PC-Connected reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC-Connected

Bezoekers bekeken ook