Opvang Uniek

Opvang Uniek is een Jeugdzorg gelegen aan Greffelkampseweg 25 in Didam.

Meer informatie over Opvang Uniek in Didam

Opvang Uniek biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Ze werken in kleine groepen met veel individuele aandacht, omdat ze geloven dat elk kind unieke begeleiding verdient. Ze hebben ervaring in verschillende vormen van opvang en begeleiding en streven naar samenwerking met het kind, het gezin en andere betrokkenen. Opvang Uniek is een platte organisatie met korte lijnen en het belang van het kind en/of het gezin staat altijd voorop. Ze bieden opvangvormen, ambulante begeleiding en intensieve jeugd- en gezinshulpverlening. Ze zijn bekend met verschillende beperkingen, zoals verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, autisme, AD(H)D, hechtingsproblematiek, angststoornissen en gedragsproblematiek. Ze streven naar passende zorg en ondersteunen bij de overgang naar een andere organisatie indien nodig. Opvang Uniek heeft vestigingen in Ulft en Didam en hun werkgebied omvat de regio Doetinchem en centraal Gelderland.

Wil je weten wat Opvang Uniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opvang Uniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opvang Uniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opvang Uniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Opvang Uniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opvang Uniek

Bezoekers bekeken ook