OLV Onbevlekt Ontvangen kerk

OLV Onbevlekt Ontvangen kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Wehlseweg 36 in Didam.

Meer informatie over OLV Onbevlekt Ontvangen kerk in Didam

De Parochie H. Gabriël is een levendige parochie met 11 geloofskernen in verschillende gemeenten. Ze zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar en hebben een telefoonwacht voor vragen en informatie. De kerkberichten worden via lokale weekbladen verspreid en er is nog steeds de mogelijkheid om uw kind op te geven voor de Eerste Communie en het Vormsel. Daarnaast zijn er ook interessante evenementen, zoals de Gelderse Bedevaart op 22 oktober 2023 en de Jongerendag op 4 november 2023. Helaas is de kapellentocht van 1 oktober 2023 geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen.

Wil je weten wat OLV Onbevlekt Ontvangen kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OLV Onbevlekt Ontvangen kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OLV Onbevlekt Ontvangen kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OLV Onbevlekt Ontvangen kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar OLV Onbevlekt Ontvangen kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OLV Onbevlekt Ontvangen kerk

Bezoekers bekeken ook