Obbink Didam

Obbink Didam is een Elektronicawinkel gelegen aan Spoorstraat 16 in Didam.

Meer informatie over Obbink Didam in Didam

In april 2022 opende Obbink Didam haar deuren en nam alle diensten van Electro World Wiendels over. Ze bieden een ruim assortiment aan met populaire apparatuur en diverse merken. Naast de apparatuur hebben ze ook een Easyfiks shop-in-shop met allerlei accessoires. Obbink Didam combineert vakkennis met een goede presentatie, zodat klanten altijd de juiste keuze kunnen maken. Ze bieden niet alleen verkoop, maar ook service na de aankoop. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Obbink Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Obbink Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink Didam

Bezoekers bekeken ook