Ncm Van Mook Tandarts

Ncm Van Mook Tandarts is een Tandarts gelegen aan Panhuis 52 in Didam.

Meer informatie over Ncm Van Mook Tandarts in Didam

Tandartspraktijk Didam heeft een nieuwe tandarts, Halima El Aidi, die de praktijk heeft overgenomen van tandarts van Mook en tandarts Smits. Halima is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft veel ervaring in de algemene tandheelkunde. Ze is ook docent en promovenda geweest aan de tandheelkunde faculteit. Nathalie Verpoort is ook een tandarts in de praktijk en is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkt op donderdag en vrijdag. Hawa Hasani is werkzaam als mondhygiëniste op vrijdagen. Voor spoedgevallen kunnen patiënten contact opnemen met de tandartsenspoedgevallendienst. Het bezoekadres van de praktijk is Panhuis 52, 6941 BZ Didam.

Wil je weten wat Ncm Van Mook Tandarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ncm Van Mook Tandarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ncm Van Mook Tandarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ncm Van Mook Tandarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Ncm Van Mook Tandarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ncm Van Mook Tandarts

Bezoekers bekeken ook