Nails by Esther

Nails by Esther is een Nagelstudio gelegen aan Ralandstraat 13 in Didam.

Meer informatie over Nails by Esther in Didam

Mijn naam is Esther en ik ben al sinds 2009 een Allround Nagelstyliste met diverse certificaten. Ik blijf up-to-date met de nieuwste technieken door elk jaar cursussen te volgen. Mijn nagelsalon aan huis, Nails by Esther, is een gezellige plek waar we onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank uw wensen bespreken. Neem gerust een kijkje op mijn website voor leuke foto's, ideeën en prijzen. Let op, wanneer u naar de salon komt, vragen wij u vriendelijk om uw kinderen niet mee te nemen, zodat u tijdens de behandeling niet wordt afgeleid. Acrylnagels zijn kunstnagels die met speciale nagellijm over de bestaande nagel worden geplakt. Ze kunnen ook worden gemaakt door middel van modelleren met acryl. Acrylnagels worden gevormd door een chemische reactie tussen een poeder en een vloeistof, waarna de kunstnagel wordt gemodelleerd. Bij acryl is er geen uv- of led-lamp nodig. Pink en white, glitter nagels en stiletto nagels zijn varianten van acryl of gel nagels. Gelnagels worden gemaakt van een stroperige substantie die in verschillende laagjes met een penseel wordt aangebracht en onder een uv- of led-lamp wordt uitgehard. Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel of verlengd worden met gel en een tip. Er zijn verschillende kleuren mogelijk, zoals een french manicure of een design-nagel, maar ook een natuurlijk ogende nagel in een kle.

Wil je weten wat Nails by Esther verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nails by Esther of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nails by Esther? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nails by Esther het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Nails by Esther reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nails by Esther

Bezoekers bekeken ook