Mike Gieling Schilderwerken

Mike Gieling Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Van Rouwenoortweg 17A in Didam.

Meer informatie over Mike Gieling Schilderwerken in Didam

Gieling Schilderwerken is een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf met ruime ervaring in zowel particuliere als zakelijke klussen. Ze pakken hun werk professioneel aan en werken met de beste materialen. Het schilderwerk kan zowel binnen als buiten worden gedaan, of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw. Daarnaast bieden ze ook behangwerk en een volledige glasservice. Het bedrijf wordt gerund door twee broers, Dave en Mike, en ze hebben verschillende projecten afgerond, zoals het schilderen van een vrijstaande boerderij, een nieuwbouwappartement en een 19e-eeuwse boerderij. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Dave of Mike.

Wil je weten wat Mike Gieling Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mike Gieling Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mike Gieling Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mike Gieling Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Mike Gieling Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mike Gieling Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook