Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon

Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Pakopseweg 12-A in Didam.

Meer informatie over Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon in Didam

Welkom bij "Melissa" Huidverzorgings- en Pedicuresalon. Hier kunt u terecht voor zowel basisbehandelingen als specialistische behandelingen. De eigenaresse is een Medisch Pedicure en Allround schoonheidsspecialiste en werkt volgens de laatste methoden en richtlijnen. Ze is lid van ProVoet en Procert, wat betekent dat ze een erkend diploma heeft en uw voeten op een professionele manier kan behandelen. Daarnaast werkt ze met de bionome producten van Dr. Baumann om uw huid te verbeteren en gezond te houden. Als u een risicopatiënt bent, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar. U kunt behandelingen op afspraak boeken bij "Melissa" Huidverzorgings- en Pedicuresalon in Didam.

Wil je weten wat Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melissa Huidverzorgings- en Pedicuresalon

Bezoekers bekeken ook