Martin

Martin is een Poolcentrum gelegen aan Kerkstraat 2 in Didam.

Meer informatie over Martin in Didam

Het programma van vandaag bevat verschillende nieuwsberichten van de website bvmartindeharmonie.nl. In de eerste partij tussen Auki Heinhuis en Theo de Reus was het erg spannend, maar Theo won uiteindelijk. Het achtste team van Martin de Harmonie heeft geen punten gehaald bij het driebanden. De wedstrijd tussen het zevende team van Martin de Harmonie en De Markt is gewonnen door De Markt. Het eerste team van Martin de Harmonie heeft op grootse wijze gewonnen van DSS 3. Ondanks een zwak spel heeft het achtste team van Martin de Harmonie toch gewonnen van Concordia '54 06.

Wil je weten wat Martin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Martin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martin

Bezoekers bekeken ook