Mariakerk

Mariakerk is een Katholieke kerk gelegen aan Lieve Vrouweplein 13 in Didam.

Meer informatie over Mariakerk in Didam

In deze tekst wordt informatie gegeven over de parochie H. Gabriël. De parochie bestaat uit 11 geloofskernen in de gemeenten Montferland, Doetinchem, Bronckhorst en Zevenaar. Op de website van de parochie is onder andere het vieringenrooster te vinden, praktische informatie en een column over bezinning. Daarnaast wordt er vermeld dat het parochieblad 'De Gabriël' 6 keer per jaar wordt uitgegeven en verspreid wordt in alle 11 geloofskernen. Verder worden er twee evenementen aangekondigd, namelijk de Gelderse Bedevaart op 22 oktober 2023 en de Jongerendag op 4 november 2023. Het is mogelijk om de laatste uitgave van het parochieblad te downloaden of online te lezen. De contactgegevens van de parochie zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Mariakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mariakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mariakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Mariakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mariakerk

Bezoekers bekeken ook