Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing

Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing is een Huisarts gelegen aan Panhuis 52 in Didam.

Meer informatie over Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing in Didam

Onze huisartsenpraktijk is geopend en blijft open voor alle zorg. We vragen patiënten om vooraf telefonisch contact op te nemen, ook bij algemene klachten. Er is een spoednummer beschikbaar tijdens kantooruren. Daarnaast is er een huisartsenpost bereikbaar buiten kantooruren. Informatie en nieuws van de huisartsenpraktijk zijn te vinden op de website. Er is ook een mogelijkheid om een bewijs van vaccinatie aan te vragen voor reizen of evenementen. Het Digitaal Corona Certificaat wordt vanaf 1 juli in Europa ontvangen. Vanaf 2 oktober 2023 kunnen mensen met een hoger risico op ernstige ziekte door corona een herhalingsprik krijgen. De medewerkers van de praktijk bestaan uit huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, een verpleegkundige van het vaccinatiecentrum en stagiaires. Het adres van de praktijk is Panhuis 5, 6941 BZ Didam. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van woensdagmiddag waar de balie gesloten is vanaf 13.00 uur. Bij twijfel of een bezoek aan de huisarts nodig is, is er informatie beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Huisartsen A.J.M. Negenborn en L.E Seesing

Bezoekers bekeken ook