Lorny Wanders Haarmode

Lorny Wanders Haarmode is een Kapper gelegen aan Spoorstraat 6 in Didam.

Meer informatie over Lorny Wanders Haarmode in Didam

Kapsalon Lorny Wanders Haarmode is al meer dan 40 jaar een bekende naam in de regio. Ze bieden nu ook de mogelijkheid om online een afspraak te maken. De haarstylisten van Lorny Wanders Haarmode zijn gespecialiseerd in haarkleuring en kunnen als echte kleurspecialisten advies geven over welke kleur bij jou past. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en beheersen alle kleurtechnieken. Naast haarkleuring bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals haarwerken voor mensen die tijdelijk of blijvend kaal zijn als gevolg van chemotherapie of bestraling. Ze hebben ervaring in het behandelen van problemen met de hoofdhuid en bieden haarwerken aan die er natuurlijk uitzien. Lorny Wanders Haarmode is gecertificeerd als leverancier van haarwerken door ANKO en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Ze zetten zich ook in voor Stichting Haarwensen, waarbij ze de helft van de knipprijs doneren aan kinderen die een haarwerk of pruik nodig hebben.

Wil je weten wat Lorny Wanders Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lorny Wanders Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lorny Wanders Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lorny Wanders Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Lorny Wanders Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lorny Wanders Haarmode

Bezoekers bekeken ook