Lorenzo Suiker Studio

Lorenzo Suiker Studio is een Softwarebedrijf gelegen aan De Els 14 in Didam.

Meer informatie over Lorenzo Suiker Studio in Didam

Ik ben Lorenzo Suiker, een Software Engineer bij Dutchworkz en soms maak ik ook games. Op deze website vind je enkele van mijn projecten op het gebied van Software Engineering en Game Development die ik alleen of met andere studenten heb gemaakt. Een van de projecten is Rekenwijk, een spel waarin je wiskundige vergelijkingen moet oplossen met behulp van een balansbord, terwijl je ook je balans verbetert en een beetje oefening krijgt. Een ander project is TEDx Veghel: The Game, een mobiel spel waarin je je idee door heel Nederland moet verspreiden. Je probeert een TEDx-spreker te worden door de juiste keuzes te maken en zoveel mogelijk volgers te krijgen. Daarnaast hebben we ook Pogo Frogo, een fysiotherapiespel voor de Pillo dat we hebben gemaakt tijdens de Pillo Summer Jam 2015. Dit spel is ontworpen om aan de behoeften van de fysiotherapeut te voldoen door hem in staat te stellen een sessie specifiek voor zijn patiënt te maken. Een ander project is Project M, een fitnessspel dat we als groepsproject hebben gemaakt bij Fontys. Het lijkt veel op Mario Party, behalve dat je op de trampoline moet springen tijdens mini-games en om je personage op het bord te verplaatsen. Tot slot hebben we Input Hive, een softwarepakket vergelijkbaar met TeamViewer, waarbij de server controle heeft over welke toetsen de client kan verzenden en hoe vaak. Er is ook chatfunctionaliteit en scherm delen.

Wil je weten wat Lorenzo Suiker Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lorenzo Suiker Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lorenzo Suiker Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lorenzo Suiker Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Lorenzo Suiker Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lorenzo Suiker Studio

Bezoekers bekeken ook