Lekkers Vlaaien en Chocolaterie

Lekkers Vlaaien en Chocolaterie is een Taartenwinkel gelegen aan Lieve Vrouweplein 5B in Didam.

Meer informatie over Lekkers Vlaaien en Chocolaterie in Didam

Lekkers Vlaaien en Chocolaterie in Didam is een populaire winkel die al ruim 25 jaar bestaat. Eigenaar Douwe de Boer heeft een indrukwekkend assortiment aan lekkernijen, waaronder meer dan 60 soorten gebak en vlaaien, meer dan 40 verschillende bonbons, chocolade, koffie en veganproducten. Ze bieden ook producten aan die geschikt zijn voor speciale diëten, zoals suikervrij. Het team van Lekkers Vlaaien en Chocolaterie focust op fairtrade- en bioproducten, waarbij alle koffiesoorten een fairtrade-, bio- of Rainforest Alliance-keurmerk hebben. Het gebak kan ter plaatse gegeten worden of online besteld worden, waarbij levering binnen een straal van vijftien kilometer rond Didam mogelijk is. Bestellingen van meer dan €60 worden gratis bezorgd. Voor vragen of meer informatie kan er contact opgenomen worden met de winkel.

Wil je weten wat Lekkers Vlaaien en Chocolaterie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekkers Vlaaien en Chocolaterie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekkers Vlaaien en Chocolaterie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekkers Vlaaien en Chocolaterie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Lekkers Vlaaien en Chocolaterie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekkers Vlaaien en Chocolaterie

Bezoekers bekeken ook