LD ICT

LD ICT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Zandweg 3 in Didam.

Meer informatie over LD ICT in Didam

LD ICT biedt verschillende ICT diensten en producten aan zowel bedrijven als particulieren. Voor particulieren kunnen zij helpen met problemen met computers, laptops, netwerken en printers. Voor bedrijven bieden zij diensten zoals systeembeheer, cloud-oplossingen, printerbeheer, webhosting, website- en applicatieontwikkeling, monitoring en beveiliging. LD ICT hanteert scherpe tarieven, geeft deskundig advies op maat en heeft een bereikbare klantenservice. Het laatste nieuws is dat Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 stopt op 14 januari 2020 en er is een nieuwsbrief waarop men zich kan abonneren. Voor contact kan er een bericht gestuurd worden naar contact@ldict.nl en er is ook een helpdesk en storingsdienst beschikbaar.

Wil je weten wat LD ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LD ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LD ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LD ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar LD ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LD ICT

Bezoekers bekeken ook