La Jeunesse

La Jeunesse is een Schoonheidssalon gelegen aan Bunder 31 in Didam.

Meer informatie over La Jeunesse in Didam

Sabine Sales is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met meer dan 26 jaar ervaring. Sinds 2016 heeft ze haar eigen salon aan de Bunder 31 in Didam. In haar salon werkt ze met hoogwaardige merken zoals Webecos, Medik8, Dr Tadlea en Chi. Ze is gespecialiseerd in Hennabrows, Wimperlift, Derma skinroller en Fruitzuurpeeling. Sabine ontvangt haar klanten in een moderne en rustgevende salon, waar ze naast professionele behandelingen ook gezelligheid biedt. Ze hanteert scherpe prijzen en hoopt haar klanten snel te mogen begroeten.

Wil je weten wat La Jeunesse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Jeunesse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Jeunesse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Jeunesse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar La Jeunesse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Jeunesse

Bezoekers bekeken ook