Kinderopvang ienie mienie

Kinderopvang ienie mienie is een Kinderopvang gelegen aan Van Den Berghweg 62 in Didam.

Meer informatie over Kinderopvang ienie mienie in Didam

Kinderopvang ienie mienie is opgericht door Brenda in december 2012 in Duiven. Brenda biedt professionele opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Sinds oktober 2019 woont ze samen met haar partner Leroy en hebben ze samen een zoontje, terwijl Brenda ook nog 2 oudere kinderen heeft uit een vorige relatie. Daarnaast hebben ze 2 kleine hondjes, die af en toe even komen kijken maar normaal gesproken niet aanwezig zijn in de speelruimte. Kinderen die bij Kinderopvang ienie mienie komen spelen, krijgen veel persoonlijke aandacht door de kleinschaligheid. Er is een daginvulling die goed aansluit op de basisschool en Brenda werkt als zelfstandig ondernemend gastouder en is aangesloten bij erkende gastouderbureaus. Ouders kunnen gebruik maken van kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Het huis van Brenda voldoet aan alle veiligheidseisen voor het opvangen van kinderen en wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD.

Wil je weten wat Kinderopvang ienie mienie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang ienie mienie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang ienie mienie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang ienie mienie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Kinderopvang ienie mienie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang ienie mienie

Bezoekers bekeken ook