Kindercentra Puck&Co

Kindercentra Puck&Co is een Kinderopvang gelegen aan Hogenendseweg 2A in Didam.

Meer informatie over Kindercentra Puck&Co in Didam

Kindercentra Puck&Co is een kinderopvang in de regio Gelderland die streeft naar een plek waar kinderen zich thuis voelen. Het is geen verlengstuk van school of een oppas, maar een plek waar kinderen zich kunnen vermaken zoals ze gewend zijn. Puck&Co maakt deel uit van de dagelijkse wereld van het kind, alsof het bij een vriendje of vriendinnetje gaat spelen. Ze hebben een kostencalculator waarmee ouders gemakkelijk de kosten voor kinderopvang kunnen berekenen. Daarnaast hebben ze verschillende locaties en houden ze ouders op de hoogte van het laatste nieuws. Er zijn video's beschikbaar waarin ouders kennis kunnen maken met de locaties. Ook is er een nieuwe BSO geopend op het Sportpark van DVC. Verder is er nieuws over de definitieve berekening van de kinderopvangtoeslag van 2022. Ouders worden gevraagd om altijd te reageren op de brief van Dienst Toeslagen hierover. Tot slot is er informatie over hoe contact op te nemen met Puck&Co.

Wil je weten wat Kindercentra Puck&Co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentra Puck&Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentra Puck&Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentra Puck&Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Kindercentra Puck&Co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentra Puck&Co

Bezoekers bekeken ook