Keurslagerij Patrick Teunissen

Keurslagerij Patrick Teunissen is een Slagerij gelegen aan Wilhelminastraat 30 in Didam.

Meer informatie over Keurslagerij Patrick Teunissen in Didam

Keurslager Teunissen in Didam is een bekroonde slagerij die een breed assortiment aanbiedt, waaronder rookworst, catering, hapjesplateaus, maaltijden, broodjes en barbecueproducten. Ze zijn gespecialiseerd in het samenstellen van barbecuemenu's en bieden ook buffetten en gourmetpakketten aan. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan vers vlees, vleeswaren en worstsoorten, die eenvoudig online besteld kunnen worden. Elke week hebben ze nieuwe aanbiedingen en ze maken ook zelf salades met verse ingrediënten. Daarnaast hebben ze een speciale afdeling genaamd Beef Best, waar ze de oorsprong van het vlees laten zien. Ze verkopen ook cadeaukaarten die bij elke Keurslager in Nederland kunnen worden verzilverd. Het recept van de week is gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes. Patrick Teunissen is de keurslager.

Wil je weten wat Keurslagerij Patrick Teunissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Patrick Teunissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Patrick Teunissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Patrick Teunissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Keurslagerij Patrick Teunissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Patrick Teunissen

Bezoekers bekeken ook